Body Shred antrenament

Body Shred

Clasa Body Shred este un program de fitness, ce se execută cu greutăți (bare, discuri, gantere, mingi medicinale, kettlebell) și cu muzică energizantă.
La ora de Body Shred lucrezi asupra tuturor grupelor de mușchi, îți tonifici musculatura, îți mărești puterea și rezistență prin exerciții dinamice, arzând în acest timp multe calorii. Corpul tău se va tonifia și vei pierde din țesutul adipos. Clasa asta este recomandat atât începătorilor cât și celor cu nivel avansat!
Te așteptăm cu drag!

A Body Shred egy súlyzós csoportos edzés, amely az egész testet tonizálja és formálja, növeli az erő-állóképességet és az izomtömeget, ezáltal az egyik leghatékonyabb módja az alakformálásnak és a felesleges kilók eltüntetésének! Olyan edzéstípus, amely kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott! Az óra során súlyzórudakat, kézisúlyzókat, tárcsákat, kettlebell-t és medicin labdát használunk.
A dinamikus háttérzene és változatos gyakorlatok még élvezetesebbé teszik ezt az edzésformát, a hátizomtól a hasizomig, mindent megdolgoztatunk!
Ha szeretnél szálkásodni és izmosodni, itt a helyed!

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.