Circuit Training antrenament

Circuit Training

Circuit Training-ul este un antrenament intens, ce combină exerciții de tip cardio cu cele de tonifiere. La final de clasă, vei simți cum ai lucrat fiecare grupă musculară.

Este un antrenament de tip circuit, la care se lucrează pe timp, nu pe numărătoare, ceea ce înseamnă, că fiecare participant își poate doza ritmul în felul propriu.

Chiar dacă Circuit Training este un antrenament de intensitate ridicată, diversitatea exercițiilor, structura circuitului și timpul alocat fiecărui exercițiu, sunt elemente care ridică nivelul de concentrare și auto-control. Tocmai de aceea, indiferent de gradul de pregătire fizică, poți participa la acest antrenament, deoarece tu singur îți poți doza energia și intensitatea exercițiilor, pentru a le duce la bun sfârșit.

A köredzés egy elég intenzív óratípus, melynek során többféle gyakorlatot állítunk össze egymás után, erősítő és kardió gyakorlatokat egyaránt, és ezeket kell pihenő nélkül elvégezni. Időre megy, amit kedvünk szerint növelhetünk/ csökkenthetünk, ezáltal fokozhatjuk az intenzitást.

Ha végigpörögtél az összes gyakorlaton, és megvan egy kör, akkor jöhet a rövid pihenés, aztán jöhet az újabb kör. És a harmadik, negyedik stb...:)))

Az óra végén egy hasizom-gyakorlatsor is vár Rátok.

Bármilyen erőszinted is van, kezdő vagy haladó, csatlakozhatsz, mert te határozod meg, hogy milyen intenzitással dolgozol egy adott gyakorlatban! Persze edzőnk nem hagyja hogy lustálkodj...:P

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.