Cross Training antrenament

Cross Training

Cross Training este un program de fitness, pe baza mișcări funcționale. Programul se bazează pe cele mai bune elemente dintr-o mare varietate de sporturi și metode de formare.

Prin Cross Training se dezvoltă forța, flexibilitatea, puterea, viteza, coordonarea, precizia.
Metoda implică mișcări naturale, efectuate la o intensitate ridicată.

Toate exercițiile se pot fi adaptate pentru a se potrivi nivelului actual de fitness.

A Cross Training egy olyan edzésmódszer, melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva, minden létező kondicionális képességet fejlesztünk! Ezen képességek a következők: erő, gyorsaság, koordináció, állóképesség, hajlékonyság. A különböző mozgásformák mixelésével igen hatékony edzéshatást tudunk elérni.

Az edzések nagyrésze saját testsúllyal végzett gyakorlatokból épül fel, de emellett használunk különböző eszközöket, mint pl. kettlebell, medicinlabda, gumiszalag, ugrókötél, kézi súlyzók.

A Cross Training az ember természetes mozgásait használja, a minél hatékonyabb és változatosabb edzés érdekében. Célja a „funkcionális” erő kialakítása, az állandóan változó edzésingerek biztosítása, a test erejének, teljesítőképességének növelése. Komplex gyakorlatokból áll, melynek célja, hogy az egész testet egyszerre dolgoztassa.

Mindenki számára alkalmazható, kezdőnek, haladónak egyaránt!
A Cross Training sok pozitív élettani hatással jár: fejleszti a szív- és érrendszert, a koordinációt, a testi-lelki állóképességet, jelentős zsírégető hatása van és segít a megfelelő izomtónus kialakításában is!

Gyere és próbáld ki, hatékonyságáról győződj meg te magad!

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.