Fat Burn antrenament

Fat Burn

Fat Burn este o clasă foarte intensă și explozivă. Scopul nostru este să dăm startul efectului afterburn. Efectul afterburn se referă la capacitatea organismului de a menține un consum energetic ridicat după încheierea unui antrenament fizic. Cu cât un antrenament este mai intens, cu atât efectul afterburn este mai puternic.

Lucrăm cu greutatea propriului corp dar, folosim și alte accesorii!

Fat Burn îți dă un impuls suficient pentru o zi mai bună!

A Fat Burn egy elég intenzív edzéstípus, ahol eszközöket is használunk, de saját testsúlyos gyakorlatokat is végzünk. Ezeket úgy kombináljuk, hogy minél jobban beindítsuk az utózsírégető hatást.

Az edzés alatt a testben a belső környezeti egyensúly felborul és ennek helyreállítása igencsak energiaigényes folyamat: a szervezetnek regenerálódnia kell, vissza kell állnia a nyugalmi pulzusra, légzésre, testhőre, el kell szállítani a bomlástermékeket stb. Ezek a folyamatok már nyugalmi helyzetben játszódnak le, amikor elsődleges energiaforrásunk a zsír. Ezt nevezzük utólagos zsírégetésnek, ami akár az edzés után hosszú órákig is eltarthat. Az utózsírégető hatás 5-15 százalékkal is megemelheti az alapanyagcserét, ezzel még több kalóriát hozzáadva a napi kalóriaégetéshez. Az utólagos zsírégetési folyamatok sikeressége elsősorban az edzésünk intenzitásától függ.

A Fat Burn óra megadja a szükséges impulzust, és ígérjük, a napod is jobban indul!

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.