Hot Iron antrenament

Hot Iron

HOT IRON® este un program de fitness cu bare, dinamic, eficient, și se bazează pe știință, dacă vrei un corp bine proporţionat. Programul HOT IRON® a fost înființat în Germania de o grupă de specialiști, alcătuită din psihologi în sport, culturiști, medici, sportivi. Scopul lor a fost să întemeieze o formă de antrenament, efectuat în siguranță, în grup, bazată pe știință, eficient și distractiv pentru participanți.

Exercițiile se fac cu o bară specială, iar sunt exerciții cu propria greutate sau cu discuri.

Programul HOT IRON® te ajută să-ți atingi scopurile tale, un corp musculos și iți va da o stare generală de bine, merită să-l încerci. Muzica energică face o atmosferă incredibilă!!

La o clasă de HOT IRON® pot intra 10 persoane, în felul acesta pot ajuta pe toată lumea să-și corecteze atât postura cât și modul de efectuare al exercițiilor.

A HOT IRON® egy magával ragadó súlyzórudas csoportos edzésforma.
Izgalmas, dinamikus, biztonságos, tudományos alapú, és extrém hatékony, ha szép definiált test elérése a cél.

A HOT IRON® -t szakemberekből álló csoport fejlesztette ki Németországban. A koncepció kialakításában, fejlesztésében, sportpszichológusok, testépítők, atléták, orvosok, és gyógytornászok vettek részt. Elsődleges céljuk volt, hogy egy biztonságos, tudományos alapokra helyezett, hatékony, folyamatosan fejlesztett, mégis a résztvevők számára élvezhető, csoportos-súlyzós edzésformát hozzanak létre a fitness világában.

Az gyakorlatokat alapvetően kétkezes speciálisan erre a célra fejlesztett súlyzó szettekkel végzik a résztvevők, de ugyanúgy tartalmaznak saját testsúlyos gyakorlati mozgáselemeket, vagy tárcsákkal való edzéselemeket is.

A HOT IRON® tényleg segít elérni a kitűzött célokat, azaz a definiáltabb, szebb testet, jobb közérzetet, erősebb ön- és testtudatot. A folyamatosan frissülő edzéstervek, és zenei anyagok, csak tovább erősítik az edzők, és a résztvevők elégedettségét. Limitált létszámmal dolgozunk, így mindenkire tudok figyelni és kijavítani az esetleges tartáshibákat stb.

Ne habozz és próbáld ki!

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.