Prenatal Workout antrenament

Prenatal Workout

Programul gimnastică prenatală este special conceput pentru perioada prenatală. Ora asta reduce durerile de spate, mărește mobilitatea, mărește capacitatea de respirație toracală și abdominală, pregătește gravida pentru naștere! O oră e 55-60 minute și prețul e ca la Personal Training în tabel.
Pentru mai multe informații sunați la numărul 0726 590 631! Vă așteptăm!

A speciális terhestorna segít megőrizni a leendő anyuka helyes testtartását, javítja a vérkeringést, mely nemcsak az anyai szervezet számára, hanem a magzat fejlődése érdekében is rendkívül fontos.
A terhestorna jelentősen enyhítheti a várandósággal gyakran együtt járó kellemetlen tüneteket és panaszokat (pl. a lábdagadás, hátfájdalom, keresztcsonti panaszok, stb.), segít a kismamáknak ebben a "más állapotban" is a testi-lelki egyensúly és a belső harmónia folyamatos megőrzésében. A tornagyakorlatok végzése során a terhelésnek kitett ízületek és izmok, a hát-, a mell-, a gát-, hasizom erejének megőrzésére, valamint az egyensúly és a koordináció javítására is nagy súlyt fektetünk. Külön gondot fordítunk a kismama szülés alatti helyes légzéstechnika elsajátítására, relaxációra, lazítási technikákra.
Egy alkalom 55-60 perc. Az ár megegyezik a Personal Training mellett feltüntetett árakkal.
Kérés szerint foglalkozunk egy személlyel külön személyi edzés formájában, vagy többel, de egyszerre maximum 3 résztvevővel.
További információért nyugodtan lehet érdeklődni a 0726 590 631-as telefonszámon, vagy üzenetben a facebook oldalunkon!
Szeretettel várjuk a kismamákat!

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.