Strong Nation antrenament

Strong Nation

STRONG Nation este un nou trend în materie de tonifiere și cardio, un antrenament de tip High Intensity Interval Training.
STRONG Nation este un nou trend în materie de tonifiere și cardio, un antrenament de tip High Intensity Interval Training.
Strong Nation sincronizează perfect muzica și miscările și crește gradual intensitatea antrenamentului, pentru cele mai bune rezultate, privind remodelarea corporală, tonusul, rezistență.
Contrar aparentelor, față de Zumba, acest antrenament nu are legatură cu dansul, iar beat-urile alese sunt special concepute, au rolul de a intensifica fiecare mișcare și a oferi un boost de energie.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=eWjd8C2SB0Y&t=1083s https://strong.zumba.com/en-US/profile/Antonia_Gyoergy/608087

A STRONG Nation nevű program az egyik legújabb fitnesz trend.
Ez nem táncos fitnesz típusú, mint a hagyományos zumba órák, sőt. Egy katonás, igazi „badass” stílusú edzésformáról van szó, amely a magas intenzitású intervallum tréning és az edzéshez tudományosan megszerkesztett zene kombinációja.
A mottója: „Every beat has a move, every move has a beat” (Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem) – mely a szinkronitást, a zenének és a mozdulatoknak az egységét hangsúlyozza. A STRONG Nation órák az erőnlétünket egy magassabb szintre emelik a kickbox-szerű mozdulatokkal, melyeket magas intenzitású, állóképesség fejlesztő gyakorlatokkal végzünk, mint a kardió, izomerő-növelő, robbanékony mozdulatok, mindezt csupán saját testsúlyunkat használva. Ezeket összeadva kapunk egy dinamikus, eredményhez vezető órát, ami kihívást jelent az egész testnek.
Nagyon jó a zenéje, fantasztikus anyagcserepörgető és utózsírégető hatása van, Grammy-díjas producerek segítségével készülnek a zenék!
Kezdő, haladó, bárki csatlakozhat!
Gyertek el, mert izgalmas lesz! :D https://strong.zumba.com/en-US/profile/Antonia_Gyoergy/608087

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.