Tabata Workout antrenament

Tabata Workout

Tabata este un antrenament pe intervale de mare intensitate cu o durată de 4 minute, care include 2 intervale: 20 de secunde exerciții și 10 secunde pauză. Acest ciclu se repetă de 8 ori. Potrivit oamenilor de știință vă îmbunătățiți sănătatea aerobă și anaerobă mai mult decât atunci când faceți un antrenament cardio moderat timp de o oră. Antrenamentul Tabata se desfășoară la intensitate maximă menţinută timp de 20 de secunde (urmată de perioada de odihnă și de recuperare). Îl putem efectua cu accesorii sau cu greutatea noastră. Aceste antrenamente ajută la arderea unei cantități mari de calorii și au un efect benefic, care se manifestă pe tot parcursul zilei.
Tabata Workout poate fi practicată de oricine, indiferent de vârstă sau condiţie fizică. Tabata e un antrenament foarte interesant, cu muzica energizantă!! Vă așteptăm cu drag!

A Tabata egy magas intenzitású intervallum edzés (HIIT), amely segít a zsírégetésben és a minél jobb fizikai állapot elérésében. A Tabata egy japán orvos, Dr. Izumi Tabata nevéhez fűződik, aki hazája gyorskorcsolya csapatát segítve, vizsgálta meg az edzéstervek hatékonyságát. A lényege, hogy 20 másodperc intenzív mozgás és 10 másodperc szünet váltogatja egymást, de összesen csak 4 percig. A ciklust nyolc alkalommal kell ismételni (így jön ki a 4 perc). Ez az óra ilyen ciklusokból áll (általában 6-8 kör fér bele).
A kutatók szerint ez az edzés többet ér a szervezet aerob és anaerob energiatermelő folyamatai szempontjából, mint ha egy órán keresztül mérsékelt intenzitású kardió edzést folytatnánk (azaz például futnánk). A többi HIIT edzéshez hasonlóan, a Tabata is felgyorsítja az anyagcserét, hatása pedig bőven az edzés után is tart, akár a testmozgást követő 48 órában is magasabb lehet a test oxigén felhasználása. Szuper, energizáló zenék adják az aláfestést, gyertek és próbáljátok ki!

Ai întrebări?

office@steelwoman.ro

Dacă ai întrebări scrie-ne un mesaj.

David Ferenc nr. 11

Aici ținem antrenamente.

0726 590 631

Dacă ai nevoie de ajutor sună-ne.